Nabo Dahls Arena - Trondheim Stage
/

Nabo Dahls Arena

Nabovarsel

Det er igjen duket for arrangement på E.C. Dahls Arena, denne gangen med Rotlaus// Sie Gubba// Staut på fredag 4. august og We love the 90´s & 2000´s lørdag 5. august. Med dette følger det noe opprigg, prøver, show og nedrigg. 

Nøkkelinformasjon

Showdager er 04. august og  05. August, med åpningstid fra klokken 17:00-23:00 begge dager.
Startdato for rigg av konsertområdet er 01. august og vil ha en gradvis økning i omfang frem til showstart.
Lydprøver vil forekomme fra 03.august mellom 14 og 20 og den 4. og 5. august fra kl 11:00  til 23:00. 
Nedrigging vil delvis foregå på natt til 6. august, og etter dette fortsetter på dag og kveld til og med 8. august.


Praktisk påvirkning

I forkant av showene vil vi ha behov for å rigge til området og dette vil gjøre at noen av parkeringsplassene vil bli omdisponert. 

Arrangementene planlegges og gjennomføres i tett samarbeid med Trondheim kommune, politi, sikkerhetsselskapet PCM og flere. Dette betyr at det er mange perspektiver, hensyn og lovverk som skal imøtekommes, men vi kommer til å gjøre vårt ytterste for at deres påkjenning blir minst mulig.

Lyd vil det naturligvis komme fra et konsertområde. Her vil vi ha kontinuerlige målinger av desibel nivå både i og rundt festivalens område, og påse at det er innenfor lovverk og rimelighetens grenser. Målingene av lydnivå vil gjennomføres av dBControl Norge. Videre vil det periodevis gå ansatte rundt utenfor området som plukker søppel, slik at vi holder gatene rene.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål eller ønsker å dele noe med oss, så er du velkommen til å kontakte oss så skal vi svare så fort vi kan og etter beste evne.

Mail: borge@trondheimstage.no

Praktisk info på nettsidene: https://www.trondheimstage.no/

Vennlig hilsen fra Trondheim Stage