/

TOTO

TOTO

TOTO

16. august 2022 , Sverresborg Museum

Kjøp billetter

Sverresborg Museum + Praktisk informasjon

16. august 2022 17.00

Kjøp billetter AVAILABLETICKETS

Foto:

Foto:

Legendariske TOTO besøker Trondheim med sin Dogz of Oz Tour! Bandet som står bak megahits som «Rosanna», «Africa» og «Hold the Line» spiller utendørskonsert på Sverresborg Museum 16.august 2022. Her kan publikum forvente å oppleve de store klassikerne som perler på en snor; fra en imponerende låtkatalog. 

Support før TOTO tar scenen på Sverresborg Museum: "King For A Day" fra Trondheim. 

 

Beskrivelse

Med Steve Lukather og Joseph Williams i front gnistrer TOTO av spilleglede. Publikum på Sverresborg Museum 16.august kan forvente en nostalgisk, unik og fantastisk musikalsk reise der klassikere kommer som perler på en snor.

Med seg har Lukather og Williams de nye bandmedlemmene bassist John Pierce (Huey Lewis and The News), trommeslager Robert “Sput” Searight (Ghost-Note og Snarky Puppy), samt keyboardist Domoinique Xavier Taplin og bakgrunnsvokalist Steve Maggiora (Robert Jon & The Wreck).

Hos oss i Trondheim Stage kribler det bare ved tanken på å oppleve bandet, som har satt et så stort preg på popmusikken, innta scenen i vakre omgivelser på Sverresborg Museum. Det er en arena litt utenom det vanlige. For et band utenom det vanlige.

Vår bookingansvarlig Stein Vanebo kan bekrefte at TOTO har vært sterkt ønsket til nettopp arenaen Sverresborg Museum i flere år; 

«det nok få som med hånda på hjertet kan si at de aldri har hørt `Africa´. Som bandet selv kaller det, de har en fanbase som består av multi-generasjoner».

Dette blir stort, og bedre ramme for en utendørskonsert med et band som TOTO skal man lete lenge etter. 

Dørene på åpner 17.00, konsertstart ca 19.00; oppdateres. 

Billetter i salg via Ticketmaster

Kjøp billetter
Bilder og videoer

Praktisk informasjon

Lokasjon

Sverresborg Museum ligger i praktfulle omgivelser inne i Sverresborg Folkemuseum sitt areale. Området ligger 2,2 km fra Trondheim Sentrum, som er ca 20-25 minutters gange unna.

Shuttlebusser: Det går shuttlebusser til alle konserter, følg med på våre nettsider / facebook-sider for info.

Kart

Regler

Det er et eget HC-område. Se på kjøpsinfo på hver konsert (billettlink) for hvordan HC-situasjonen er på den enkelte konsert. Merk at den kan forandres fra konsert til konsert.

HANDICAP

Det er ikke lov å ta med stoler, paraplyer, dyr, mat/drikke (inkl flasker og bokser), kamerautstyr og alt annet som er ulovlig ifølge norsk lov.