SPAN // TAPPERIET // 11.OKTOBER - Trondheim Stage
/

SPAN // Tapperiet

SPAN // Tapperiet

SPAN // Tapperiet

11. oktober 2024

Kjøp billetter

11. oktober 2024 20.00

AVAILABLETICKETS

Foto:

Foto:

Rockebandet SPAN med etterlengtet gjenforening gjennom 2024 AVSKJEDSKONSERT PÅ TAPPERIET I TRONDHEIM 11. OKTOBER

 

Beskrivelse

Rockebandet SPAN med etterlengtet gjenforening gjennom 2024 AVSKJEDSKONSERT PÅ TAPPERIET I TRONDHEIM 11. OKTOBER

 

SPAN var kjent for deres fengslende liveopptredener og catchy rockelåter. De var et av de virkelig store bandene fra tidlig 2000-tall, og dominerte livescener og festivaler i både inn- og utland. SPAN gjorde nylig comeback med to konserter på Rockefeller i Oslo - 9. og 10. februar, som begge solgte ut på noen få minutter. 


Begynnelsen av 2000-tallet var en gullalder i norsk rock og SPAN hadde brukt 10 år på veien i Norge og UK, før de slapp debutalbumet Mass Distraction i 2004. Albumet solgte til gull og ble godt mottatt av både kritikere og fans. 


SPAN ble ansett som et nytt norsk stjerneskudd med internasjonal appell, noe som ble bekreftet gjennom platekontrakter med Island Records i UK og Interscope i USA. Debutalbumet ble produsert av Foo Fighters-produsenten Gil Norton og mikset av Kevin Shirley som har produsert alt fra Aerosmith til Iron Maiden.


Selv om kred-politiet rynket på nesa av det utatoverte bandet som hadde brukt alt for mange timer på øvingsrommet for å bli det tighteste og mest hardtslående rockebandet, snakket hundrevis av utsolgte konserter med hylende fans for seg selv. Det var et band som mange mente mye om, og de fikk mye omtale i media, både innenlands og utenlands, av magasiner som NME, Rolling Stone og Kerrang.


Etter 15 år med hundrevis av svette backstager, tusenvis av mil i bandbuss, solbriller innendørs og ferdigsignerte pupper bestemte bandet seg for å legge opp i 2005.


Nå gjør de en reunion gjennom 2024 – og gjør sin aller siste runde i manesjen, 

på Tapperiet i Trondheim 11. oktober.


«SPAN var et forrykende tight liveband. Delte scene med dem på noen festivaler og husker at jeg synes det låt svært proft.» Øystein Greni, Bigbang


"Really cool to hear about the SPAN reunion. We supported them on what was technically our first ever tour for a few shows promoted by Drowned in Sound (if i remember correctly). Crazy to think it's been 20 years! Wishing them all the best for these upcoming shows." Russel Lissack, Bloc Party


«2000-tallet var en merkelig tid i musikk-Norge. Det var klare skiller på hva som var «kred» og hva som var «døvt». I min krets, havnet SPAN av en eller annen grunn i den siste. Jeg nikket solidarisk med til de kredible rockevennene mine, men sannheten er jo at jeg elsket Span i skjul. De var flinkere på instrumentene sine enn alle andre de andre rockeband på denne tiden, utrolig hyggelige typer å møte på på veien, og jeg kan fremdeles riffet til «Found» som jeg lærte meg i 2003. I skjul, såklart.» Tarjei Strøm, Ralph Myerz, Datarock


Dørene åpnes 19:00

Showstart 20:00 (kan forekomme endringer i tidspunkt) 


Ledsager gratis med ledsagerbevis. 


18 års aldersgrense. 


Pre-sale torsdag kl 10:00, ordinært billettsalg fom. fredag kl.10:00. 

 

Kjøp billetter
Bilder og videoer