Johndoe // Ja takk til Trøbbel 20 år // jubileumskonsert - Trondheim Stage
/

JOHNDOE // JUBILEUMSKONSERT // VERKSTEDHALLEN

JOHNDOE // JUBILEUMSKONSERT // VERKSTEDHALLEN

JOHNDOE // JUBILEUMSKONSERT // VERKSTEDHALLEN

13. september 2024

Kjøp billetter

13. september 2024 19.00

Kjøp billetter AVAILABLETICKETS

Foto:

Foto:

Johndoe «Ja takk til trøbbel 20 år» jubileumskonsert og boklansering


NB! NY DATO

Debutskiva «Ja takk til Trøbbel» fyller 20 år, og fredag 13. september slippes også boka som gir deg hele historien om albumet. Du er herved invitert til jubileumskonsert og boklansering på Verkstedhallen!


Det blir konsert med Johndoe + support (annonseres på et senere tidspunkt) og bokbad med forfatter Maria Can.

Beskrivelse

 


Johndoe


Ved tusenårsskiftet har den breibeinte rocken erobret Trondheim og det ulmer i byens undergrunn. Noe stort er i ferd med å skje. Fra rockeundergrunnen reiser det seg fire rastløse unge menn, båret opp av rå selvtillit og en drøm: Å lage rett fram, ujålete rock. I 2003 gir Johndoe ut debutalbumet som virkelig setter Trondheim på det nasjonale rockekartet igjen.

 


«Ja takk til Trøbbel» er en kanonade av hissige, fengende rockelåter. Det er to kjappe uppercuts i mellomgulvet på alle som sa at det er umulig å lage punkrock - på norsk. Albumet som var innspilt i Duper studio i Bergen hvor Yngve L. Sætre sto for produksjon og mix fikk svært god mottagelse både av presse og publikum. Aftenposten mente det var «et av de bedre debutalbumene i norsk rock ever»


Plata lå i fem uker på VG-lista og solgte hele 15.000 eksemplar. Singelen «Et sunnhetstegn» fikk tung rotasjon på radio og bandet ble nominert som årets nykommer på Alarmprisen 2004. I kjølvannet av utgivelsen spilte Johndoe hundrevis av konserter og festivaljobber over hele Skandinavia.

 

 


 

Bokbad


13. september utgis boka som gir deg hele historien om albumet «Ja takk til Trøbbel» skrevet av den svenske journalisten Maria Can som har fulgt bandet tett siden starten. Boken er folkefinansiert og gis ut av Norske Albumklassikere. Før konsertene blir det intervju med forfatter Maria Can fra scenen.

 
Arrangør: Trondheim Stage 
Billetter finner du HER
 
Dørene åpner kl 19:00 
Bokbad kl 20:00 
Konserter kl 21:00 


18 års aldersgrense

Kjøp billetter
Bilder og videoer