Bokassa // Verkstedhallen - Trondheim Stage
/

Bokassa // Verkstedhallen

Bokassa // Verkstedhallen

Bokassa // Verkstedhallen

31. mai 2024

Kjøp billetter

31. mai 2024 21.00

Kjøp billetter AVAILABLETICKETS

Bokassa kommer til Trondheim og Verkstedhallen fredag 31.mai 🔥🔥

For knappe to uker siden måtte de avlyse sin opptreden på Nidarock på grunn av sykdom, og vi har jobbet i kulissene for å ordne et plaster på såret for alle. 

Beskrivelse

For knappe to uker siden måtte Bokassa avlyse sin opptreden på den nye festivalen Nidarock fordi, men nå er det klart at de kommer til Trondheim og Verkstedhallen fredag 31.mai!


Bokassa slapp i februar sitt nye album "All Out of Dreams" som har fått strålende kritikker, blant annet 4/5 i Kerrang, 8/10 i Metal Hammer UK, 5/6 i Dagsavisen og 8/10 hos Musikknyheter. 


Powertrioen Bokassa aka “Norsk Rocks Buzz Aldrin” har, til ambisiøse slackere å være, opplevd ganske mye siden de ble stiftet i Trondheim i 2013. Det store gjennombruddet kom i 2019 da de ble invitert av selveste Metallica til å være support på hele deres Europaturne som blant annet stoppet innom Granåsen med 35.000 tilskuere.  

Det har blitt fire kritikerroste album og jobber på noen av Europas største festivaler som Wacken, Download, Hellfest, Tons of Rock og Øyafestivalen. Det har blitt turneer og konserter med storheter som Mastodon, Baroness, Judas Priest og Therapy?. 


De har blitt nominert til Spellemann (og tapt), vunnet Bendiksenprisen, spilt live-session hos BBC Radio 1 og prøvd i hvert fall fem forskjellige typer Pepsi Max underveis. 


"All Out of Dreams" er spilt inn med Tue Madsen (The Haunted, Meshuggah, Babymetal, Madball) i Antfarm Studios, har musikalske gjester fra Sick Of It All og Red Fang, og viser et band som aldri har vært i bedre form. Musikalsk altså, den fysiske formen er fremdeles på stedet hvil. 

 


18 års aldersgrense

Doors: 20:00

Spillestart: 21:00

Kjøp billetter
Bilder og videoer