Sverresborg Museum - Trondheim Stage
/

Sverresborg Museum

Sverresborg Museum må da være en av verdens vakreste konsertarena? En som ga uttrykk for nettopp dèt er Sir Elton John. Superstjernen ville knapt forlate stedet under sine to konserter på nettopp Sverresborg i Trondheim. 


Sverresborg Museum, Trøndelag Folkemuseum, byr på et amfi i praktfulle omgivelser med grøntarealer omsluttet av antikvariske bygninger. Kapasitet under konserter er 10.000 gjester (stående). 

På Sverresborg har vi i sommerhalvåret gjennom årenes løp kunnet tilby publikum en rekke store artister og band.  Elton John, TOTO, Åge, Hellbillies, Madrugada, Dum Dum Boys, CC Cowboys og mange flere har spilt på magiske Sverresborg Museum. 

Praktisk informasjon

Lokasjon

Sverresborg Museum er en del av Trøndelag Folkemuseum og ligger på Sverresborg på Byåsen i Trondheim, ca 10 minutters kjøring fra sentrum.

Besøksadresse: Sverresborg Allè 13, 7020 Trondheim. 

I forbindelse med konserter kan du ikke parkere med privatbil i området, med unntak av HC parkering på parkeringsplassen knyttet til museet (begrenset antall plasser). 

Vi anbefaler parkering i sentrum og bruk av kollektivtransport (sjekk ATB ruteplanlegger) med holdeplass i Sverresborg Allè. Det går også fint å gå til fots fra sentrum, beregn ca 45 minutters gange. 

Vi tilbyr for enkelte av våre større arrangement shuttlebuss til Sverresborg Museum fra Midtbyen. Sjekk via billettutsteder (Ticketmaster eller Eventim) for din konsert. 

 

 

 

 

Kart

Regler

Ved konserter: unngå å medbringe paraply, egen stol, mat / drikke, bokser og flasker, selfiestenger, profesjonelt kamerautatyr, våpenlignende gjenstander, fyrverkeri inn på arena. 

Det går fint å ha med en liten sekk med ekstra klær men ingen større tursekker eller store bager. 

HANDICAP

 

 

Sjekk kjøpsinfo på den aktuelle konserten (via billettutsteder Ticketmaster eller Eventim) for HC-situasjonen ved aktuell konsert. Ved større konserter vil det normalt tilbys egne HC billetter (ledsager gratis uten billett).

HC billett gir på de fleste av våre konserter adgang til eget innslipp samt adgang til et eget område (rampe) i øvre del av arena med god utsikt til scene samt tilgang til HC toaletter i umiddelbar nærhet. 

Det er også et antall HC parkeringsplasser tilgjengelig på parkeringsplassen ved museet (begrenset antall ved større konserter). 

Kommende konserter